آیا این همه پیام مثبت از خارج کشور برای انتخابات و رئیس جمهور ایران سابقه داشته؟
آیا پیام تبریک و احترام به رای مردم از سوی کشور آمریکا سابقه داشته است؟
چرا؟مگر چه شده است؟
کاخ سفید باصدور بیانیهای اعلام کرد: «به رای مردم ایران احترام میگذاریم و بابت مشارکت سیاسی آنها در انتخابات تبریک میگوییم.»
در این بیانیه آمده است که دولت آمریکا برای تعامل با ایران برای دستیافتن به راهحل سیاسی در موضوع هستهای آماده است.
یکی از سخنگویان «گیدو وستروله» وزیر خارجه آلمان ابراز امیدواری کرد که دولت جدید در ایران به همکاری بیشتر با غرب و یافتن راهکاری برای حل مسایل بینالمللی و برطرفشدن نگرانیهای منطقهای منجر شود.
وزیر خارجه آلمان نیز پیروزی «حسن روحانی» در انتخابات ریاستجمهوری را رای مردم به اصلاحات و سیاست خارجی سازنده دانست.
«لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه گفت: «ما برای همکاری با رئیسجمهور ایران آمادگی داریم.»
شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح در پیام تبریک خود به روحانی، روابط خوب دو کشور و دو ملت دوست و خواست مشترک آنها برای تقویت و تحکیم روابط به گونهای که در راستای منافع مشترک دو کشور باشد را ستود و برای رییسجمهور جدید ایران آرزوی موفقیت کرد.
بنابر گزارش مصریالیوم، وی همچنین ابراز امیدواری کرد که روابط خوب دو کشور با شکوفایی بیشتری همراه باشد.
شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح، ولیعهد و شیخ جابر المبارک الحمد الصباح، نخست وزیر کویت نیز در پیامهای تبریک جداگانهای به حسن روحانی برای او آرزوی موفقیت کردند.
پادشاه عربستان پیروزی حسن روحانی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت.
به گزارش شبکه خبری «العربیه»، «عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود» پادشاه عربستان پیروزی «حسن روحانی» در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت.
پیشتر «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه و «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان نیز انتخاب دکتر حسن روحانی را به ریاست جمهوری ایران به وی تبریک گفتند.
پیش از این سران برخی از کشورهای عربی از جمله قطر، بحرین ، کویت با ارسال پیام تبریک به حسن روحانی انتخاب وی را به مقام ریاست جمهوری ایران تبریک گفتند.
در پی رقم خوردن حماسه سیاسی در ایران با حضور پرشکوه ملت در پای صندوقهای رای و پیروزی حسن روحانی در این انتخابات دولت انگلیس از رییس جمهور جدید ایران خواست در روابطش با جامعه بینالمللی «مسیر متفاوت» را دنبال کند.
همچنین خبرگزاری کویت، گزارش داد وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه کوتاهی که در پی پیروزی حسن روحانی منتشر شد اعلام کرد که این کشور «از او (روحانی) میخواهد از این فرصت برای قرار دادن ایران در یک مسیر متفاوت برای آینده استفاده کند».
وی افزود که رییسجمهور جدید باید به آنچه «نگرانیهای بینالمللی درباره برنامه هستهیی ایران» خوانده شده بپردازد، «رابطهای سازنده را با جامعه بین المللی به پیش ببرد و وضعیت سیاسی و حقوق بشر برای ملت ایران را بهبود ببخشد».
این در حالیست که ایران همواره بر صلحآمیز بودن برنامه هستهیی خود تاکید داشته است به علاوه حضور پرشور ملت ایران در انتخابات اخیر بیانگر وضعیت مثبت سیاسی در جمهوری اسلامی ایران است.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد: اما بونینو، وزیر امور خارجه ایتالیا روز شنبه ابراز امیدواری کرد که رم پس از انتخاب رییس جمهور جدید ایران «گفتوگویی سازنده» با این کشور داشته باشد.
وی گفت: ایتالیا عقیده دارد که با دولت جدید روحانی، رییس جمهور ایران، کار کردن برای گسترش روابط دو جانبه و آغاز بدون تاخیر فصلی از درک جدید و گفتوگوی سازنده میان ایران و جامعه بینالمللی ممکن خواهد بود.
پادشاه بحرین در پیامی انتخاب حسن روحانی به عنوان رییسجمهور جدید ایران را تبریک گفت.
به گزارش روزنامهی الوسط - چاپ بحرین، حمد بن عیسی آل خلیفه در پیامی به حسن روحانی پیروزی وی را در انتخابات ریاست جمهوری ایران تبریک گفت و برای او و جمهوری اسلامی ایران پیشرفت و شکوفایی را آرزو کرد.
بنا برگزارش روزنامهی الاهرام، پیام تبریک پادشاه بحرین و امیران کشورهای قطر و کویت به حسن روحانی که با بیش از 50 درصد آرا به عنوان رییسجمهور ایران انتخاب شد.
تصاویر خوشحالی طرفداران دکتر حسن روحانی[روزی فقرا شادمانی کردند حالا مرفهین]
همین چهار سال پیش بود که فقرا ، ضعفا ، جماعت حزب الله و مردم متوسط از انتخاب دکتر احمدی نژاد خوشحال و خندان و شادی کنان بودند و مرفهین ، اغنیا و آن اشخاص گریزان از دین ناراحت و معترض بودند!
حالا ورق برگشت ، ببینید شادمانی جماعت بی درد و مرفه را !
آن پیروزی با زنگ صلوات و حزب الله بود و این پیروزی با رنگ رقص و خلاف شرعها در خیابان!
البته بودند مردم ضعیف و طبقه متوسطی که به امید نان و آبی با آن ها همراه بودند!
منبع:
http://www.nooreaseman.com/forum345/thread51750.html